Toen ik in Bonaire aan kwam heb ik eerst een aantal weken in een resort gewoont in de buurt van het vliegveld, samen met mijn dochter Sacha. Vanuit die plek ben ik op zoek gegaan naar een geschikte woning. Marc kwam op 2 juli en petra komt voor een paar maanden. Auto huren, ook al is het maar een klein eiland. 20 km fietsen in 40 graden heeft niet mijn voorkeur. Aanpassen aan een nieuwe omgeving, hoge temperaturen, vreemde werkomgeving met een eigen cultuur, zoeken naar een woning, deels andere nieuwe taal, zonder mijn gezin, enz Goede testcase in ieder geval. Bij de knop "foto's-verslagen" hiernaast vind je al de dingen die wij meemaken en mogelijk leuke wetenswaardigheden. 

Zo zijn we vol op bezig met het vertrek naar Azie en dan komt er opeens iets geheel anders op ons pad. Dat lijkt dan te zijn voorbestemd zo zegt de een, toeval zegt de ander. Whatever, wat ons betreft is het gewoon goed. Huis nog niet verkocht, dus Azie is dan wat lastiger.  

Een jaar werken op Bonaire via mijn huidige werkgever.............ik moest er even over nadenken (ongeveer 0,13 sec.) om vervolgens te gaan schrijven. Een goede 2 weken later op sollicitatiegesprek , aangenomen en na 4 weken vertrekken ......WOOOOOOOOW

Het zou niet netjes zijn om op deze site in te gaan op wat voor werk ik daar ga doen, dus daar begin ik ook niet aan. Wel kan ik natuurlijk melden dat het werken in een andere setting, in een multi culturele omgeving, waar ik mijn expertise uit kan dragen aan derden mij enorm aantrekt. Bijkomend zijn er een aantal voordelen. Mijn gezin mag mee en wij krijgen de mogelijkheid om een aantal zaken die ik nog graag wil doen ook in praktijk te gaan brengen. Zoals een duikcursus  volgen. Marc en ik willen graag kiten en verder is er natuurlijk een fantastisch klimaat en een prachtige natuur, zowel boven als onder water.


 

,

© 2010 -herman-azie,  All rights reserved.

Bonaire